Αρχική CULTURE Κατερίνα Καινούργιου: Ο έρωτας, το bullying και οι απειλές

Κατερίνα Καινούργιου: Ο έρωτας, το bullying και οι απειλές

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τηλεοπτική παρουσιάστρια μίλησε για τον έρωτα καθώς και για τις κατηγορίες που δέχθηκε για ρατσιστικά σχόλια.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα, το ενδεχόμενο της οικογένειας βρίσκεται πάντα στα πλάνα της, ωστόσο, η ίδια έχει αποφασίσει να μην μιλήσει ξανά δημόσια για την προσωπική της ζωή. Η ίδια χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που να είναι απλά φίλοι μου ή να είμαστε σε ένα φιλικό πλαίσιο και να μου τους χρεώνουν. Έχει γίνει πολλές φορές να μου χρεώσουν σχέση τσάμπα. Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση. Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από αυτό.

Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα. Είμαι πολύ καλά στην παρούσα φάση, είμαι μόνη μου. Τέλεια.

Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό. Ενθουσιάζομαι, την πατάω και στο τέλος πληγώνομαι πολύ άσχημα».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες έπειτα από τον σχολιασμό της σε Κορεάτες τραγουδιστές και στην Κέιτλιν Τζένερ. Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενα της και δεν έκρυψε την πικρία της για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το bullying που ακολούθησε καθώς και τις απειλές που δέχτηκε για την ζωή της.