Αρχική VIDEO Κιμ Γιονγκ Ουν: Στο… τρέξιμο και πάλι οι σωματοφύλακές του (vid)

Κιμ Γιονγκ Ουν: Στο… τρέξιμο και πάλι οι σωματοφύλακές του (vid)

Κιμ Γιονγκ Ουν: Στο... τρέξιμο και πάλι οι σωματοφύλακές του (vid)

Στο… τρέξιμο έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν τους σωματοφύλακές του. Λίγο μετά την άφιξή του στο Βιετνάμ, τους είδαμε για ακόμη μια φορά να τρέχουν δίπλα στη λιμουζίνα του.

“Καψώνια” κάνει στους σωματοφύλακές του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Μετά την άφιξή του στο Ανόι, τους είδαμε και πάλι να τρέχουν δίπλα από τη λιμουζίνα που τον μετέφερε.

Την Τρίτη (26/02) ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, έφτασε στο Βιετνάμ από την Κίνα για τη δεύτερη σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, επιλέγοντας ως μεταφορικό μέσο το τρένο.

Όταν αποβιβάστηκε στο Ανόι, τον περίμενε η μαύρη λιμουζίνα και μαζί οι άντρες της ασφάλειάς του. Μόλις επιβιβάστηκε σε αυτή, οι σωματοφύλακες άρχισαν να τρέχουν από δίπλα έως ότου ανέπτυξε ταχύτητα το αυτοκίνητο και αναχώρησε.

Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Απρίλιο, στην ιστορική επίσκεψη του Κιμ στη Νότια Κορέα, την πρώτη Βορειοκορεάτη ηγέτη εδώ και 65 χρόνια, για ιστορικές συνομιλίες με το Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε Ιν.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι σωσίες του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Ντόναλντ Τραμπ προσήχθησαν κι ανακρίθηκαν από την αστυνομία, αφού οργάνωσαν μια «συνάντηση» στο Ανόι.