Αρχική CULTURE Κρατική Ορχήστρα: “Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις”

Κρατική Ορχήστρα: “Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις”

Κρατική Ορχήστρα:

Με αφορμή τη σύλληψη του πρώτου φλαουτίστα της, Παναγιώτη Δράκου για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, η Κρατική Ορχήστρα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει το σοκ της από τις εξελίξεις και ζητά να μην αμαυρώνεται η μουσική και η εκπαιδευτική κοινότητα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κρατική Ορχήστρα, αναφέρει:

«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της Κ.Ο.Α. πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν το φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες.

Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας».