Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Κρήτη: Από αυτή την τρύπα έριξαν το πτώμα της Suzanne Eaton

Κρήτη: Από αυτή την τρύπα έριξαν το πτώμα της Suzanne Eaton

Κρήτη
Πηγή: flashnew.gr

Κρήτη: Είναι το σημείο όπου ο δολοφόνος που σκότωσε την Αμερικανίδα Suzanne Eaton έριξε το πτώμα της μέσα στη σπηλιά σε αγροτική περιοχή στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.

Η τρύπα αυτή είχε ανοιχτεί για να αερίζεται το εσωτερικό της δαιδαλώδους τεχνητής σπηλιάς που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π.

Κρήτη
Πηγή: flashnews.gr

Είναι μια μικρή οπή στο έδαφος μέσα στα λιόφυτα, η οποία βρίσκεται στην οροφή της σπηλαίωσης (Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα μέρος σπηλιά). Από πάνω από την τρύπα υπάρχει μια σίτα που προστατεύει για να μην πέσει κάποιος μέσα.

Κρήτη
Πηγή: flashnews.gr

Εδώ μετέφερε και έριξε o δράστης/ες το πτώμα της Suzanne Eaton που βρέθηκε μέσα στη σπηλιά μπρούμυτα.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της

Η Suzanne Eaton αντιστάθηκε και πάλεψε με σθένος να γλιτώσει από τα χέρια του δολοφόνου της, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών να την «καθήλωσε» με κάποιες μαχαιριές.

Κρήτη
Πηγή: flashnews.gr

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέφερε ότι υπήρξε πάλη. Μόνο με το μαχαίρι φέρεται ότι μπορούσε να την «εξουδετερώσει» ο δράστης.

«Είναι πολλά τα άλυτα μυστήρια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές οι υποθέσεις εργασίας» σχολίασε αστυνομική πηγή στο cretalive.gr.

Κρήτη
Πηγή: flashnews.gr

Ειδικοί προσπαθούν να συνθέσουν καρέ-καρέ το προφίλ του δολοφόνου και βάσει αυτού να αναζητήσουν υπόπτους από την ευρύτερη περιοχή αφού είναι εδραία η πεποίθηση ότι ο άνθρωπος που άρπαξε, θανάτωσε και ξεφορτώθηκε το πτώμα της «Sue» στην δαιδαλώδη σπηλιά είναι καλός γνώστης της περιοχής. Δεν αποκλείουν πάντως να υπήρξε και δεύτερος δράστης.

Πηγή: flashnews.gr