Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Κρήτη – Σπαραγμός για τον 17χρονο Μάνο: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...

Κρήτη – Σπαραγμός για τον 17χρονο Μάνο: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την…»

Κρήτη

Aπαρηγόρητοι στην Κρήτη οι γονείς, συγγενείς αλλά και συμμαθητές του δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μόλις 17 ετών παιδί τους πήρε την καραμπίνα και πάτησε τη σκανδάλη

Θρήνος στη Σκοπή Σητείας μετά τον θάνατο του 17χρονου μαθητή. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να οδήγησε τον 17χρονο Μάνο στο να βάλει τέλος στην ζωή του. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος είχε αφήσει και σημείωμα. Σε αυτό εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σε αυτό ο ίδιος ανέφερε: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…» ήταν η αρχή του σημειώματος, το οποίο έχουν οι Αρχές στην κατοχή τους. Έγραφε επίσης, απευθυνόμενος στους γονείς του, «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Η σχέση που είχε

Ο Μάνος ήταν μαθητής της Β’ Λυκείου στο χωριό Σκοπή της Σητείας και -σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον- τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του κοπέλα, την οποία υπεραγαπούσε. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν πως ο 17χρονος μαθητής θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Ο Μάνος από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει να μπει κανείς και τον σταματήσει. Λίγο πριν στρέψει την καραμπίνα στο πρόσωπό του είχε πάρει μια λευκή κόλα και εξηγούσε γιατί είχε αποφασίσει να τερματίσει την ζωή του.

Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει στον Μάνο να του ανοίξει. Ήταν πλέον αργά. Ο Μάνος είχε ήδη βάλει τέλος στη ζωή του.