Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Δυσάρεστα ήταν τα αποτέλεσμα των ερευνών για 31χρονο από τη Λάρισα που αγνοούνταν. Ο 31χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε το Σάββατο (16/02) νεκρός.

Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο (16/02) ο 31χρονος κτηνοτρόφος, που αναζητούνταν επί ημέρες στην περιοχή των Γόννων του Δήμου Τεμπών. Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής και της 8ης ΕΜΑΚ που επιχειρούν κατά μήκος του Πηνειού σε αμορυχείο στο ύψος της γέφυρας των Γόννων στο Μακρυχώρι.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε στις 10:40 π.μ. και η επιχείρηση ανάσυρσης πραγματοποιήθηκε με βάρκα από 5 άντρες της 8ης ΕΜΑΚ.

Η τύχη του αγνοούνταν από τις 4 Φεβρουαρίου. Είχε αναχωρήσει από το σπίτι του με προορισμό τη Λάρισα, προκειμένου να επισκεφθεί γιατρό.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν. Επίσης, έπαψε να απαντά στο κινητό του τηλέφωνο, και οι δικοί του ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Πολύ σύντομα στήθηκε επιχείρηση έρευνας, με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών και της 8ης ΕΜΑΚ.

Οι διασώστες εντόπισαν το αυτοκίνητο του νεαρού κτηνοτρόφου εγκαταλελειμμένο στη γέφυρα δρόμου που συνδέει τους Γόννους με τον Παραπόταμο.

Τότε ξεκίνησαν να πραγματοποιούν νέες έρευνες σε μια ακτίνα μεγαλύτερη των 11 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το όχημα, καθώς και στον ποταμό με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που επέβαινε σε βάρκα.

ΠΗΓΗ: larissanet