Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μαλιάτσης: Παράσταση για καλό σκοπό στον Κορυδαλλό

Μαλιάτσης: Παράσταση για καλό σκοπό στον Κορυδαλλό

Μαλιάτσης: Παράσταση για καλό σκοπό στον Κορυδαλλό

O Κώστας Μαλιάτσης, γνωστός κωμικός και YouTuber, ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού. Στόχος η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του προγράμματος Σίτισης αλλά και η ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα αλληλεγγύης.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ο Κώστας Μαλιάτσης θα παρουσιάσει την παράσταση «Ένα για τα ΑΝΤΑ». Μαζί του στη σκηνή, ο Ηλίας Φουντούλης. Για την είσοδο στην παράσταση, που δίνεται αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες, αντί εισιτηρίου οι θεατές θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις, παραδίδοντας τρόφιμα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου.

Η διανομή των προσκλήσεων ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι την εξάντληση τους, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00- 16.00. Η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να παραδίδεται για κάθε πρόσκληση είναι 2 πακέτα μακαρόνια, 1 πακέτο ζάχαρη και 2 κονσέρβες ντομάτας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132129333-4-5.