Αρχική Exclude Ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αιγάλεω

Ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αιγάλεω

εκδηλωσεις

Ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αιγάλεω

Ύστερα από ανακοίνωση του δημάρχου κ. Γιάννη Γκίκα, λόγω της πορείας των πραγμάτων στην χώρα μας αναφορικά με την αύξηση κρουσμάτων του Covid-19, ματαιώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Ο Δήμος Αιγάλεω είχε ανακοινώσει την έναρξη της «Πολιτιστικής Διαδρομής» στις 29/08 οι οποίες θα ολοκληρώνονταν έως τις 20/09 στο θέατρο «Αλέξης Μινώτης» στο Άλσος Αιγάλεω.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκίκας:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, αποφάσισα, σε συνεννόηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με λύπη αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, τους εργαζόμενους του δήμου και τους καλλιτέχνες, ότι οι εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί και οργανώνονται από τον δήμο, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής, για το χρονικό διάστημα από τις 29/08/2020 έως τις 20/09/2020, ακυρώνονται. Η απόφαση ακύρωσης των φετινών εκδηλώσεων δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα και την έλαβα μετά από πολλή σκέψη, διότι η προετοιμασία για τη διοργάνωση της Πολιτιστικής Διαδρομής είχε ολοκληρωθεί με τη βοήθεια και τη συνεργασία των εργαζομένων του δήμου κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά πάρθηκε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Εύχομαι να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και το επόμενο καλοκαίρι να έχουν επιστρέψει όλα στην κανονικότητα ώστε να  πραγματοποιηθούν, με επιτυχία, όλες οι πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δράσεις που ο δήμος μας θα έχει οργανώσει.»