Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μελισσανίδης: “Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα η άδεια του γηπέδου”

Μελισσανίδης: “Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα η άδεια του γηπέδου”

Μελισσανίδης:

Παρών στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εμφανίστηκε κατηγορηματικός για το θέμα του γηπέδου.

Κατηγορηματικός για την οικοδομική άδεια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, καθώς θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει ο ίδιος, για την υπόθεση της Αγιά Σοφιάς.

“Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Είμαστε για πρώτη φορά τόσο κοντά σε αυτό τον μεγάλο στόχο. Ένα πράγμα μόνο θα σας πω. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει”, ήταν τα λόγια του κ. Μελισσανίδη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η Ένωση χωρίς το δικό της γήπεδο, δεν πρόκειται να έχει μέλλον, “επιτέθηκε” στα μέλη της ερασιτεχνικής που “κυνηγάνε με μανία το έργο”. Αλλά τοποθετήθηκε και για την υπόθεση της δίωξης για τα έσοδα της Γ’ εθνικής

“Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόσο πάθος, τόσο μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια.

Είναι διεφθαρμένα άτομα. Την άλλη έλεγαν ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη, την άλλη ότι έχει στίβο, την άλλη ότι δεν έχει κλειστό για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αυτός ο σύλλογος χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουμε πληρώνουμε. Καλύτερα να παίζαμε εκτός έδρας.

Είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, γιατί κακά τα ψέματα με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η περσινή ομάδα θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα.

Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης που θα βάλει τα χρήματα και από την μια έχω τον Δήμαρχο που λέει θα του πάρουμε το Άλσος και την άλλη 7-8 τρελούς που μας κυνηγάνε. Θα βάλω τις φωτογραφίες τους στο γήπεδο για να βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ.

Ποτέ δεν μπόρεσα ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν εμένα, τα έχουν βάλει με τον Αλέξη Αλεξίου. Τον τρέχουν στους εισαγγελείς.

Όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ Εθνική έπρεπε να συνεργαστούμε με την Ερασιτεχνική, τα έσοδα που είχε το ποδόσφαιρο πέρναγαν στην Ερασιτεχνική και πήγαν τώρα αυτοί οι κύριοι και ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά και πάμε τώρα στους εισαγγελείς για να αποδείξουμε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε. Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ”.

ΠΗΓΗ: sport24