Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μένει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2020 ο Πρίντεζης!

Μένει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2020 ο Πρίντεζης!

Μένει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2020 ο Πρίντεζης!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, συναντήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στο σημερινό ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν συγκινημένος για την εξέλιξη αυτή και μάλιστα, μετά τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους επέστρεψε δακρυσμένος στα γραφεία της ΚΑΕ.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου», τόνισε ο 31χρονος άσος.

“Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος… Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε με τους προέδρους του Ολυμπιακού κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια!” αναφέρει η δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό των “ερυθρολεύκων”.