Αρχική Exclude Μια μικρή αληθινή ιστορία για την Ανεξάρτητη Αρχή

Μια μικρή αληθινή ιστορία για την Ανεξάρτητη Αρχή

αυγενάκης

Μια μικρή αληθινή ιστορία για την ανεξάρτητη αρχή.

Η City View αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο μιας απόφασης που ακόμα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα και με τον ορατό κίνδυνο να κοπεί η Ελλάδα στην μέση.

Η Ανεξάρτητη Αρχή επαγγελματικού ποδοσφαίρου άλλαξε όπως είναι γνωστό την ημέρα συνεδρίασης. ΓΙΑΤΙ;;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής αναζητούσε στο κινητό του τηλέφωνο τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη τον οποίο δεν βρήκε ποτέ!!!

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης και μετά την έμαθε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Αποκαλύφθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση τους ότι κανένα από τα μέλη τακτικά και αναπληρωματικά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΡΧΙΖΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!

Τα τακτικά μέλη είναι 7 αλλά δόθηκαν μόνο έξι φάκελοι της υπόθεσης!!! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Υπήρχαν και καμμιά δεκαπενταριά ανώνυμες καταγγελίες που ενώ έπρεπε να πάνε στα σκουπίδια οι ψηφίσαντες υπέρ με 4-1 τις έλαβαν στα υπόψιν!!!

Η επιτροπή συζήτησε και το ενδεχόμενο να στείλει σκληρή επιστολή στον κ. Αυγενάκη αλλά η ιδέα εγκαταλείφθηκε γιατί κάποιος τους είπε ότι έπρεπε μαζί να στείλουν και τις παραιτήσεις τους!!!

Τώρα με βάση τον νόμο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!

Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση Αυγενάκη αλλά έπεσε πολύ κλάμα και παρακαλετό για να παραμείνει στην θέση του. Σημειώνουμε ακόμα ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ενδοκυβερνητικές τριβές μετά και τις γνωστές αντιδράσεις του ΠΑΟΚ.

Για ότι νεότερο η City View θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα.

Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος.