Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μπλόκα αγροτών: “Τελεσίγραφο” στην κυβέρνηση

Μπλόκα αγροτών: “Τελεσίγραφο” στην κυβέρνηση

Μπλόκα αγροτών: Τέλος οι κινητοποιήσεις στη Νίκαια

Συνάντηση με την κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (11/02), ζητούν οι αγρότες. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (11/02), προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας. Αυτό αποφάσισαν σε συνέλευσή τους το μεσημέρι της Κυριακής (10/02).

Η διορία εκπνέει στις 7 το απόγευμα. Αν μέχρι τότε δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση.

Επίσης, οι αγρότες της Νίκαιας, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις, θα συναντηθούν την Τρίτη (12/02) στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (11/02), στις 10 το πρωί αγρότες των Σερρών θα προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εφορίας της πόλης.

Εν τω μεταξύ, σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου προχώρησαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αργολίδας. Ενημέρωσαν πως θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Το Σάββατο (09/02), είχαν αποκλείσει τα Τέμπη για περίπου δύο ώρες.

Αρχικά, ξεκίνησαν με τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας και απέκλεισαν το ρεύμα της εθνικής οδού προς τη Θεσσαλονίκη, στις 13:30. Περίπου μια ώρα αργότερα, οι αγρότες απέκλεισαν και το ρεύμα προς την Αθήνα.