Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μπουτάρης: 28 χρόνια “καθαρός” από αλκοόλ

Μπουτάρης: 28 χρόνια “καθαρός” από αλκοόλ

Μπουτάρης: 28 χρόνια

Τα «δεύτερα» γενέθλιά του γιόρτασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Παράλληλα, έδωσε ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλους όσοι «πνίγουν» τα προβλήματά τους σε ουσίες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έσβησε τα κεράκια σε μία τούρτα με το νούμερο 28, όσα και τα χρόνια που είναι καθαρός από το αλκοόλ.

Πλέον, μετρά 28 χρόνια από τότε που απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ. Μέσω ανάρτησής του στο twitter, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στέλνει το δικό του μήνυμα.

Το tweet του:

«Είμαι ο Γιάννης Μπoυτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα «δεύτερα» γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής!

Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων “Ιανός” του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου.

Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!»