Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μπουτάρης: “Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος” (vid)

Μπουτάρης: “Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος” (vid)

Μπουτάρης:

Πρόστυχο χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Γιάννης Μπουτάρης, επειδή αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Παναγιώτη Ψωμιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον πρόστυχο, επειδή αρνείται την συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του.

«Τον μικρότερο χαρακτηρισμό που μπορώ να πω είναι ότι είναι πρόστυχος. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου και ότι όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά», σχολίασε και κατέληξε:

«Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος. Όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45άρια του, να μας πει τι έγινε, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε. Όταν ένας άνθρωπος είναι πρόστυχος, μόνο προστυχιές λέει».

Σχετικά με τις αφίσες με βουλευτές που αναρτήθηκαν στην πόλη, ανέφερε ότι από το πρωί συνεργεία του δήμου τις κατεβάζουν.

«Από το πρωί τις κατεβάζουμε. Είναι άλλη μια ένδειξη ότι υπάρχει ένας φανατισμός και μια παράνοια στην πόλη όσον αφορά το Μακεδονικό», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.