Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά του Μάρκου Σεφερλή

Νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά του Μάρκου Σεφερλή

Ακρίτα

Διαστάσεις… βεντέτας παίρνει η διαμάχη της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή, με την πρώτη να αναφέρεται σε νέα ανάρτησή της στα σχόλια που δέχεται από θαυμαστές του ηθοποιού.

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στη διαμάχη της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή. Μετά την ανάρτησή της, στην οποία αναφερόταν στη μήνυση που της κατέθεσε ο ηθοποιός, αποκάλυψε τα σχόλια που δέχθηκε η ίδια από θαυμαστές του κ. Σεφερλή.

Η ανάρτηση της:

Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν.

Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα.

Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.

Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει.

Υ.Γ. Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.