Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νίκη Λειβαδάρη: “Της έκαναν μαλάξεις επί μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε”

Νίκη Λειβαδάρη: “Της έκαναν μαλάξεις επί μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε”

Νίκη Λειβαδάρη:

Ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη, μίλησε για τις κρίσιμες στιγμές στο νοσοκομείο, λίγο πριν η 33χρονη ηθοποιός, αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η Νίκη Λειβαδάρη, βρισκόταν για ποτό με τον σύντροφό της όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε τι του είπε ο γιατρός της κόρης του.

“Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη. Ότι έγινε προσπάθεια. Κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα.

Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται. Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της έκαναν μαλάξεις επί μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε”, ανέφερε.

Όσο για το αν αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς, εξήγησε: «Όχι, όχι κανένα πρόβλημα. Ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα. Από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλος της την τελευταία εβδομάδα μας είπε ότι παραπονιόταν.

Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονιόταν ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη.

Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα.

Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε”.