Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νίκος Κοτζιάς: “Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία για καρκίνο” (vid)

Νίκος Κοτζιάς: “Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία για καρκίνο” (vid)

Νίκος Κοτζιάς:

Σε μια αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας του προέβη ο Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στην Κύπρο. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μίλησε για πρώτη φορά για τα έξι βαριά χειρουργεία που έχει κάνει στο κεφάλι για καρκίνο.

Άκρως αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς, στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 21.30, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, εξομολογείται για πρώτη φορά δημόσια το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία του. Και αυτό είναι η αιτία που φοράει πολλά καπέλα.

«Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου. Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγα ‘γιατί να μου συμβεί αυτό;’. Το έλεγα γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε», αποκάλυψε.

Επίσης, όπως αποκάλυψε, αποποιήθηκε τόσο την περιουσία του πατέρα του, όσο και αυτή του θείου του. Αυτό που έκανε ήταν να την χαρίσει στην αδελφή του.

Τέλος, κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία. Φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη Συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις.