Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νοσοκομείο «Ελπίς»: Νεκρό 3,5 χρονών κοριτσάκι

Νοσοκομείο «Ελπίς»: Νεκρό 3,5 χρονών κοριτσάκι

Νοσοκομείο «Ελπίς»: Νεκρό 3,5 χρονών κοριτσάκι

Νεκρό σε νοσοκομείο της Αθήνας βρέθηκε 3,5 χρονών κοριτσάκι. Η μικρή Μαλένα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» καθώς έπασχε από λευχαιμία. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε όλη την Πάτρα, τόπο καταγωγής του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, Μάνο Δασκαλάκη «Η Μαλένα Δασκαλάκη διαγνώστηκε, πριν λίγες μέρες με λευχαιμία. ‘Ήταν πρησμένοι οι λεμφαδένες της. Το ψάξαμε στην Πάτρα, ήταν όλες οι εξετάσεις της καθαρές. Πήγαμε στο “Αγλαΐα Κυριακού”, μείναμε λίγες μέρες και, μετά από ένα μυελόγραμμα που έγινε, διαγνώστηκε με λευχαιμία. Νοσηλευτήκαμε, για έξι μέρες, στο “Ελπίς”. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Το παιδί ήταν μια χαρά. Η λευχαιμία που είχε ήταν 100% ιάσιμη. Η Μαλένα έτρεχε και τραγουδούσε το προηγούμενο βράδυ και έπαθε ανακοπή στον ύπνο της».

Οι γονείς της δεν καταλογίζουν ευθύνες στους γιατρούς καθώς, όπως εξηγούν, οι εξετάσεις της μικρής ήταν «καθαρές». Ο θάνατος της μικρής αποδίδεται σε τυχαίο γεγονός. Η εξέλιξη της νόσου ήταν άμεση καθώς σε εννέα ώρες η Μαλένα πρήστηκε και σε εννέα μέρες πέθανε.

Οι γονείς της μικρής Μαλένας, επέστεψαν στην Αχαΐα προκειμένου να φροντίσουν το άλλο τους παιδί, πεντέμισι ετών. Η κηδεία της μικρής θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου.