Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο ΑΟ Χαϊδαρίου δίπλα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου δίπλα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

ΑΟ Χαϊδαρίου

Η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου δεν ασχολείται μόνο με τις μεταγραφές όπως κάνουν αυτό τον καιρό οι περισσότεροι παράγοντες των ομάδων.

Αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι μέρος της κοινωνίας και στηρίζει με τις δυνάμεις της αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Εν προκειμών το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, στο οποίο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Παπαϊωάννου και το μέλος του Δ.Σ. Νικόλας Καραβίτης.

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση του ΑΟΧ:

Ολοκληρώνοντας την υπόσχεση μας, αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σωτήρης Παπαϊωάννου και το μέλος του Δ.Σ. Νικόλα Καραβίτη, βρέθηκαν στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα και παρέδωσαν προϊόντα γυναικείας φροντίδας και ομορφιάς αξίας €500. Επίσης δόθηκαν 10 υποτροφίες για την ακαδημίας μας στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Και δεν σταματάμε εδώ!
Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων, θα αποδίδονται κατευθείαν στο κοινωνικό ταμείο για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Κάνουμε πράξη αυτό που λέμε και όλοι μαζί θα κάνουμε τον Αθλητικό Όμιλο Χαϊδαρίου να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα!