Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος και τα «κρίμα ρε Μήτσο»

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος και τα «κρίμα ρε Μήτσο»

Δημήτρης Καλογερόπουλος

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έμεινε εκτός Βουλής για ελάχιστες ψήφους. Λϊγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης έστειλε το μήνυμα του.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έγραψε στα social media:

«Κρίμα ρε Μήτσο»… άκουσα αρκετές φορές τις τελευταίες ώρες, για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, και το γεγονός ότι φτάσαμε πολύ κοντά στη Βουλή.

«Κάνετε λάθος»… είπα σε όλους. Και το επαναλαμβάνω. Ο αγώνας αυτός δεν ήταν ατομικός. Είχε έναν και μόνο στόχο, και τα καταφέραμε. Την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία και μια ισχυρή αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η πατρίδα μας να αφήσει πίσω της τη σκοτεινή εποχή του κ. Τσίπρα, και να ξαναβρεί το χαμόγελό της.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Οι Έλληνες μπορούμε να ελπίζουμε ξανά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που θα θεραπεύσει τις πληγές του εθνικού διχασμού, που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Και θα οδηγήσει την κοινωνία μας σε ένα περισσότερο φωτεινό μέλλον.

Σε αυτή την καινούρια σελίδα, οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα με έχουν στο πλευρό τους. Συνοδοιπόρο και συμμαχητή. Από όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι.

Αυτό άλλωστε έμαθα να κάνω πάντα. Η Δυτική Αθήνα θα παραμείνει μια γειτονιά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Και θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου, για να τιμήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την καρδιά τους, σε αυτή την πρώτη προσπάθειά μου να διεκδικήσω μια θέση στη Βουλή.

Επιβεβαίωσα, και σε αυτή την εκλογική μάχη, ότι έχω κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας. Και αυτό με κάνει να κοιμάμαι τα βράδια με καθαρή συνείδηση. Και να ξυπνάω το επόμενο πρωί με πάθος και πείσμα για να ανταποδώσω, να φανώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης.

Τώρα… αρχίζουμε. Η Δυτική Αθήνα θα διεκδικήσει το μέλλον αξιοπρέπειας που αξίζει στους πολίτες της. Και αυτό το εγγυόμαστε όλοι μας, προσδοκώντας στην πρωθυπουργία ήθους και αποτελεσματικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα μεγάλο και αυτονόητο «ευχαριστώ». Συνεχίζουμε μαζί.