Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αιγάλεω Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει τις δράσεις του

Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει τις δράσεις του

Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει τις δράσεις του

Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει τις δράσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα και επισημαίνει εκείνες που έπονται. Οι δράσεις που συντελέστηκαν είναι οι ακόλουθες:

  • Ανανέωση στόλων Οχημάτων του Δήμου

Ξεκίνησε η παράδοση των νέων οχημάτων. Μετά από ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες ο Δήμος παρέλαβε 1 νέο σάρωθρο ειδικού σκοπού, 1 νέο λεωφορείο για τη δημοτική συγκοινωνία, 1 ανοιχτού & 2 κλειστού τύπου φορτηγάκια και ένα βαν μεταφοράς προσωπικού.

  • Διοργάνωση αγώνων στίβου στο Αιγάλεω

Το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄) (Τέτραθλο) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και νοτιοδυτικής Αττικής στο Γήπεδο ΔΑΚ Εύα Χριστοδούλου.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 190 αθλητές και αθλήτριες από 11 σωματεία της περιοχής στα εξής αγωνίσματα: δρόμος 60m, δρόμος 1200m, άλμα εις μήκος, ρίψη Vortex.

  • Μαθητικοί αγώνες στίβου στο Γήπεδο ΔΑΚ Εύα Χριστοδούλου

Την Δευτέρα 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικοί αγώνες στίβου Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας στο Γήπεδο ΔΑΚ Εύα Χριστοδούλου.
Στους αγώνες στίβου, μπάσκετ και ποδοσφαίρου συμμετείχαν συνολικά 1240 μαθητές και μαθήτριες.

  • Η Ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών στο Αιγάλεω

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία της ορχήστρας Academica του Ωδείου Αθηνών στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου συναυλιών για το 2019.

  • Ο 1ος Παιδικός Σταθμός στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Στις 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αιγάλεω, τάξη Προ-Προνήπια ηλικίας 3-4 ετών.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Διαδραστικό Πρόγραμμα «0 projekt» του Harvard University με τίτλο «Out of Edek».

Στα προσεχώς:

  • Δράσεις Ανακύκλωσης

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και τηγανελαίων σε κάθε γειτονιά συνεχίζεται…
Επόμενες δράσεις
17/4, 8:00-12:00: Ι. Οδός & Προύσσης
19/4, 8:00-12:00: Πλαστήρα & Κουντουριώτου

Παράλληλα γίνεται και εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη σωστή διαλογή στην πηγή, μαζί με ενημέρωση για τους νέους κάδους βιοαποβλήτων που θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες στον Δήμο.

  • Εθνικό Θέατρο Express

Το Εθνικό Θέατρο Express, έρχεται στο Αιγάλεω για 4 παραστάσεις, στην είσοδο του Άλσους, με τις «Ιστορίες καθ’ οδόν» (εύθυμες διηγήσεις για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσάς του, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους).
Τετάρτη 17/4, 19:00 και 20:30 & Πέμπτη 18/4, 19:00 και 20:30
Είσοδος Δωρεάν: Τα Δελτία Εισόδου θα διατίθενται µία ώρα πριν από την κάθε παράσταση έξω από το λεωφορείο.
Ο αριθµός των θέσεων είναι περιορισμένος, 16 θεατές ανά παράσταση.