Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Πυρρίχιος νικητής στο 3ο Τουρνουά Ασπροπύργου “Γεώργιος Τσόκας”

Ο Πυρρίχιος νικητής στο 3ο Τουρνουά Ασπροπύργου “Γεώργιος Τσόκας”

Ο Πυρρίχιος νικητής στο 3ο Τουρνουά Ασπροπύργου

Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου, κατέκτησε το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ασπροπύργου, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ασπροπύργου. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γεώργιο Τσόκα.

Στον τελικό του 3ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ασπροπύργου, που ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., ο Πυρρίχιος κέρδισε την Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας με 2-1. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Καλδής και Σότα, ενώ για την Ένωση σκόραρε ο Καλογρίδης με πέναλτι.

Στον μικρό τελικό ο Κριός Ασπροπύργου, κέρδισε τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου με 2-0, με τέρματα των Αθανασόπουλου και Παπαδόπουλου.

Στην έναρξη των απονομών, τις οποίες έκανε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στα παιδιά του εκλιπόντα προέδρου από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο και μέλος του αθλητικού οργανισμού Αντώνη Κοναξή.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν ο Πυρρίχιος, η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, ο Κριός, ο Αίας Παραλίας, ο Ίκαρος Ασπροπύργου, η Λαμπερή Ελευσίνας, ο ΠΑΟΚ Μάνδρας και ο Ερμής Άνω Λιοσίων.

Το Δ.Σ. του Πυρρίχιου συνεχάρη τους διοργανωτές του τουρνουά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, καθώς και τον προπονητή του συλλόγου Σταύρο Μαυράκη και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.