Αρχική LIFESTYLE «Ο Βοσκόπουλος και η Γκερέκου με έσωσαν από τα ναρκωτικά»

«Ο Βοσκόπουλος και η Γκερέκου με έσωσαν από τα ναρκωτικά»

ναρκωτικά

Έδωσε σκληρή μάχη με τις απαγορευμένες ουσίες και τα ναρκωτικά, κατορθώνοντας τελικά να απομακρυνθεί από μια ζωή που τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο.

Ο λόγος για τομ Τάσο Καράμπελα, τον άλλοτε στυλίστα και πλέον designer που τη δεκαετία του ’90 ήταν περιζήτητος.

Μιλώντας στην Espresso, ο Τάσος Καράμπελας αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο λόγος που τα κατάφερε τελικά ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Tου στάθηκαν όσο κανείς…

«Με αγκάλιασαν με ανθρωπιά κι αγάπη και μ’ επανέφεραν στη ζωή. Ούτε νοσοκομεία, ούτε κλινικές απεξάρτησης. Φύσηξαν μέσα μου ελπίδα και με σήκωσαν με δύναμη στα πόδια μου». Αυτά αναφέρει ο Τάσος Καράμπελας γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο δεκαετία του ’90. Τότε που ήταν περιζήτητος στιλίστας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Χωρίς ελεύθερο χρόνο για προσωπική ζωή, παρασύρθηκε στον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών ως διέξοδο στις ευαισθησίες του.

«Δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες»

«Μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο, όπου έμεινα αρκετούς μήνες με ένα ηχηρό συμβόλαιο αρκετών εκατομμυρίων, έπεσα κατάκοπος στον καναπέ του σπιτιού μου. Δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες. Με τη δικαιολογία ότι ήθελα να ξεκουραστώ, βούλιαζα στα ναρκωτικά. Η Άντζελα είχε καταλάβει. Συχνά μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε διακριτικά πότε θα σηκωθώ. Έβρισκα δικαιολογίες, ώσπου μια μέρα με κάλεσε στη Γλυφάδα. «Θα αναλάβεις τον Τόλη Βοσκόπουλο» μου είπε κοφτά. Στο ραντεβού συζήτησαν για το εξώφυλλο του δίσκου με τίτλο «Μάτια φεγγάρια». «Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και στις πίστες. Καιρό με τον καιρό ο Τόλης έγινε όχι πατέρας, αλλά φίλος και αδελφός. Οικογένεια. Ήταν πάντα πολύ διακριτικός, όταν δεν ήμουν καλά: «Βλέπω μαύρους κύκλους… Να ξεκουράζεσαι» με συμβούλευε. Δεν ξέρω αν του είχε μιλήσει η Γκερέκου για το πρόβλημα μου, αλλά ποτέ δεν άφησε ούτε υπονοούμενο».

Η λύτρωση του είχε ήδη αρχίσει. Το ζευγάρι δεν τον άφηνε λεπτό, του πρότεινε συνεχώς συνεργασίες, μηδενίζοντας κάθε ελεύθερο χρόνο για καταχρήσεις.

«Κι έτσι σώθηκα. Τους είμαι ευγνώμων» αναφέρει συγκινημένος ο σχεδιαστής στην Espresso.