Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οργή για Βασιλειάδη στο Αιγάλεω – Τι ζητά ο πρόεδρος της ομάδας

Οργή για Βασιλειάδη στο Αιγάλεω – Τι ζητά ο πρόεδρος της ομάδας

Αιγάλεω

Η επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ούτε λίγο ούτε πολύ υποχρεώνει το Αιγάλεω, αν και πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να παίξει και πάλι στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Άνεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ομάδας. Άρη Παλτόγλου, ο οποίος ζητά από τους βουλευτές να καταψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

Ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. Κύριος Αρης Παλτόγλου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωση του για τις σημερινές εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της ομάδας μας η οποία σαν Πρωταθλητής του Ομίλου που αγωνίστηκε, με 15 Βαθμούς διαφορά απο το Δεύτερο, θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια κατηγορία που αγωνίζεται σήμερα.

Καταψήφιση της τροπολγίας

Καλούμε όλους τους Βουλευτές της Δυτικής Αττικής να καταψηφίσουν την τροπολογία που θα καταθέσει ο κ.Βασιλειάδης και πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Καλούμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ Κύριο Δημητρίου και τη Διοίκηση της να υποστηρίξει τα συμφέροντα της ομάδας μας αλλά και των υπολοίπων ομάδων που είναι μέλη της.Καλούμε το Δήμαρχο και τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους να πάρουν θέση στην κατάφορη αδικία που θα υποστεί η ομάδα μας και η Πόλη μας. Ελπίζουμε την ύστατη ώρα να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, και όχι τα συμφέροντα των λίγων.