Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ουάρντα: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ΑΕΚ

Ουάρντα: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ΑΕΚ

Ουάρντα: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ΑΕΚ

Ο Αμρ Ουάρντα, απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ΑΕΚ και τους φιλάθλους της.

Δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του προημιτελικού της Τρίτης (26/02) με την ΑΕΚ, αλλά και μετά τη λήξη του, με το post του στο Instagram, ζήτησε ο Αμρ Ουάρντα.

O Αιγύπτιος έγραψε στο Instagram:

“Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα εναντίον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Βγήκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.

Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο. Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amr Warda (@ammrwardda) στις