Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Πάνος Χαρίτος: Το σοβαρό τροχαίο και η ανάρτηση για το κράνος

Πάνος Χαρίτος: Το σοβαρό τροχαίο και η ανάρτηση για το κράνος

Πάνος Χαρίτος: Το σοβαρό τροχαίο και η ανάρτηση για το κράνος

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, είχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η ανάρτηση για το κράνος.

Ο Πάνος Χαρίτος, είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Μετά την περίθαλψή του στο Ασκληπιείο της Βούλας, περιέγραψε την περιπέτειά του και προέτρεψε τους μοτοσικλετιστές να φοράνε κράνος.

Η ανάρτηση του:

Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής.

Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο.

Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμεινα δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.

ΥΓ.1 τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους).