Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής κατεβαίνει για βουλευτής!

Παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής κατεβαίνει για βουλευτής!

δημοσιογραφία

Λένε πως η απόσταση από τη δημοσιογραφία στην πολιτική είναι συνήθως ένα τσιγάρο δρόμος. Στην περίπτωση του Κώστα Χήτα, κράτησε… 26 χρόνια για να μεταπηδήσει από τον έναν χώρο στον άλλον.

Σύμφωνα με συνέντευξή του στο zappit.gr, ο γνωστός Θεσσαλονικιός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την Ελληνική Λύση, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Είναι το πολιτικό μου σπίτι και η Β’ Θεσσαλονίκης είναι η περιφέρεια, στην οποία θα διεκδικήσω τη ψήφο των συμπολιτών μου» είπε σχετικά.

Όσο για την εκπομπή που τον βλέπαμε ως πέρυσι, το «Derby» στο Μακεδονία TV;

Παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής κατεβαίνει για βουλευτής!

«Αναμένουμε στις επάλξεις με τους συνεργάτες μου, με την ελπίδα ότι το “Derby” θα επανέλθει για 14η σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.  Το Μακεδονία TV φέτος έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά του και όπως φαντάζομαι θα έχεις παρατηρήσει έχουμε φέρει εξαιρετικές σειρές. Αυτές που έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές. Αυτό το re-launch έχει πάει πίσω τον προγραμματισμό, όσον αφορά στις εκπομπές του σταθμού… Συνεπώς αναμένουμε με αισιοδοξία… και για την εκπομπή και για το πρωτάθλημα!» είπε ο Χήτας, γνωστός για τα… αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ!