Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Περιστατικό με πυροβολισμούς στην Παναγία των Παρισίων (pics-videos)

Περιστατικό με πυροβολισμούς στην Παναγία των Παρισίων (pics-videos)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι- Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν της Αστυνομίας

Αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα σφυρί, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, στην περιοχή της Παναγίας των Παρισίων.

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας έχει αποκλείσει το σημείο και καλεί τους πολίτες να μην κατευθυνθούν προς την περιοχή.

Η γαλλική τηλεόραση ανέφερε ότι ένας αξιωματικός πυροβόλησε έναν άνθρωπο που ενεργούσε “επιθετικά”. Δημοσιογράφος με το κανάλι της Ευρώπης 1 δήλωσε ότι ένας επιτιθέμενος επιτέθηκε σε έναν αξιωματικό κρατώντας ένα σφυρί.

Επισκέπτρια της Παναγίας των Παρισίων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήραμε για κάλυψη και είχαμε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε. Είμαστε όλοι ασφαλείς. Ένας επιτιθέμενος πυροβολήθηκε και η αστυνομία προσπαθεί ακόμα να εντοπίσει άλλους»

Η Παναγία των Παρισίων έχει 13,6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο στη Γαλλία.

Το περιστατικό έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την επίθεση του Λονδίνου από ένα ισλαμικό φορτηγό και επίθεση με μαχαίρι που σκότωσε επτά άτομα και οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για νέo τρομοκρατικό χτύπημα.

Τα συγκλονιστικά βίντεο δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς που σπεύδουν στη σημείο...