Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ποινή-«χάδι» για 59χρονο παιδόφιλο που παρενόχλησε ανήλικους στη Ρόδο

Ποινή-«χάδι» για 59χρονο παιδόφιλο που παρενόχλησε ανήλικους στη Ρόδο

Μυτιλήνη: Ιδιοκτήτης κυλικείου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

Με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή που του επέβαλε το Αυτόφωρο, «πλήρωσε» τις ανήθικες προτάσεις που έκανε την περασμένη Τρίτη σε δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 14 χρόνων.

Με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή που του επέβαλε το Αυτόφωρο, «πλήρωσε» τις ανήθικες προτάσεις που έκανε την περασμένη Τρίτη σε δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 14 χρόνων ο 59χρονος παιδόφιλος ο οποίος τα είχε πλησιάσει στην πλατεία Ακαδημίας της Ρόδου.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου είχε ασκήσει στον κατηγορούμενο δίωξη για εξύβριση, απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, μετά τη σύλληψή του από την Ασφάλεια κατόπιν καταγγελίας των γονέων των δυο παιδιών. Ο 59χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήταν… φίλοι με τους ανήλικους και ότι έκαναν πλάκα!

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο το οποίο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της εξύβρισης σε βάρος των δύο αγοριών επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης δυο ετών για το καθένα και για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας για την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών. Η κατά συγχώνευση ποινή των οκτώ μηνών που του επιβλήθηκε, έχει τριετή αναστολή.

Πηγή: Protothema.gr