Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα εξαήμερη άδεια, δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος θα γιορτάσει την έλευση του νέου χρόνου, μαζί με την οικογένειά του.

Στο σπίτι του, με την οικογένειά του θα κάνει πρωτοχρονιά ο Δημήτρης Κουφοντίνας έπειτα από την έγκριση του αιτήματος του για άδεια εξόδου.

Ειδικότερα, η άδειά του ξεκινά την Παρασκευή και θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, από τον περασμένο Αύγουστο, ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου από όπου και θα λάβει τη νέα του άδεια.

Το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Ακόμη, οι αρμόδιοι σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα.