Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ράμος: «Έχω περάσει πάνω από 300 ελέγχους και ήμουν πάντα καθαρός»

Ράμος: «Έχω περάσει πάνω από 300 ελέγχους και ήμουν πάντα καθαρός»

Τα... βλέπει διπλά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Σέρχιο Ράμος με επίσημη ανακοίνωσή του, απειλεί με νομικές κινήσεις σε βάρος όσων αμφισβητούν την καθαρότητα του στους ελέγχους ντόπινγκ.

Μετά το τέλος του ματς με την Εϊμπάρ, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 3-0, απάντησε στις κατηγορίες για αδιαφανείς κινήσεις εκ μέρους του σε δύο ελέγχους ντόπινγκ:  «Είναι ένα περίπλοκο θέμα. Η νομική μου ομάδα θα κινηθεί για τις απαραίτητες διαδικασίες, κάτι που έκαναν χθες με τον πιο επίσημο τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΟΥΕΦΑ.

Στην επαγγελματική μου καριέρα έχω περάσει πάνω από 300 ελέγχους και ποτέ δεν είχα κατηγορηθεί για το παραμικρό. Κάποιοι θέλουν να λερώσουν το όνομα μου. Εδώ και 15 χρόνια ποτέ δεν αρνήθηκα κάποιον έλεγχο αντι-ντόπινγκ. Αν υπάρχει κάτι που έχει βρεθεί θετικό όλα αυτά τα χρόνια σε μένα είναι οι ατελείωτες ώρες δουλειά».

Στην επίσημη ανακοίνωση, που εξέδωσε αναφέρει:

1. Μάλαγα, Απρίλιος 2018: «Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, ενημερωθήκαμε ότι θα γινόταν έλεγχος. Μέσα στην ένταση και τη βιασύνη για το ταξίδι της επιστροφής, το οποίο θα γινόταν άμεσα, ο υπεύθυνος για τον έλεγχο μου επέτρεψε να πάω για ντους, ώστε να περάσω αργότερα το τεστ, το οποίο όπως πάντα ήταν αρνητικό».

2. Κάρντιφ, Ιούνιος 2017: «Έλαβα θεραπεία υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων του ιατρικού τμήματος της Ρεάλ. Το αποτέλεσμα και η απάντηση στάλθηκαν επισήμως και γραπτώς στους υπευθύνους των ενδιαφερόμενων οργανισμών και το ζήτημα λύθηκε».