Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ρόδος: Σε δύο φάσεις ο βιασμός της 19χρονης

Ρόδος: Σε δύο φάσεις ο βιασμός της 19χρονης

Δολοφονία φοιτήτριας: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο

Αποκαλύψεις από τη δικηγόρο της 19χρονης, για τον βιασμό της από τον έναν κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σε αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης, προέβη η δικηγόρος της οικογένειάς της, Μαρία Κρικοπούλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, τόνισε:

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλα πιο απόμακρο σημείο».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της. «Φίλοι δεν ήταν. Υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική.

Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της στο κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

«Ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια», ανέφερε η κ. Κρικοπούλου και πρόσθεσε: «Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας».

Τέλος, όπως εκτιμά, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος»