Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ Ρωσία: Καταδικάστηκε η παιδοκτόνος “βασίλισσα των καλλυντικών”

Ρωσία: Καταδικάστηκε η παιδοκτόνος “βασίλισσα των καλλυντικών”

Ρωσία: Καταδικάστηκε η παιδοκτόνος

Σε 19 χρόνια κάθειρξη, καταδικάστηκε η “βασίλισσα των καλλυντικών”, που δολοφόνησε τα δυο παιδιά της στη Ρωσία. Μια σοκολάτα το τελευταίο σνακ στα άτυχα μικρά.

Μια σοκολάτα χάρισε ως τελευταίο σνακ στα δυο παιδιά της η Ρωσίδα «βασίλισσα των καλλυντικών» -και του Instagram- Έλενα Καρίμοβα, λίγα λεπτά πριν τα σκοτώσει και κάψει τις σορούς τους.

Η 27χρονη παιδοκτόνος καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης Χαντίζα και του 2χρονου γιου της Σουλεϊμάν σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Στη διάρκεια της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου. Είχε σταματήσει εκεί για να αγοράσει μια σοκολάτα στα παιδιά. Παράλληλα, προμηθεύτηκε και την καύσιμη ύλη που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

Η Καρίμοβα, μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί. Στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αμάξι της. Στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την καύση τους σε δάσος της περιοχής Νίζνι Νοβγκορόντ. Αμέσως μετά έβαλε τις καψαλισμένες σορούς στο αμάξι της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί τις άφησε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά για να συγκαλύψει την αποτρόπαια πράξη της.

Η ίδια ομολόγησε την πράξη της. Είπε ότι είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τα συντηρήσει. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ξόδευε μεγάλα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε μήνα και για διακοπές στο εξωτερικό.

Φίλοι και συγγενείς δήλωσαν σοκαρισμένοι από την πράξη της, λέγοντας ότι αρνούνται να πιστέψουν ότι ήταν ικανή για τέτοια βαρβαρότητα ενώ τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε απολύτως σώας τας φρένας…