Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σάλος στην Κύπρο για το Τατουάζ: Συνδέουν τον serial killer «Ορέστη» με...

Σάλος στην Κύπρο για το Τατουάζ: Συνδέουν τον serial killer «Ορέστη» με τον Ορφέα

Tατουάζ

Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Το Tατουάζ» έγινε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Γι’ αυτό ευθύνεται η υπόθεση του serial killer της Κύπρου με το όνομα «Ορέστης», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι μπέρδεψε τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή. Πολλοί θεατές ζητούν από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης την άμεση διακοπή τής σειράς «Το Τατουάζ», που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου.

Στο επίκεντρο της σειράς, η οποία προβάλλεται τα τελευταία δύο χρόνια και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στο κοινό της Ελλάδας, βρίσκεται ένας serial killer γυναικών.

Ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας μανιακός δολοφόνος κατ’ εξακολούθηση. Στόχος του είναι οι άπιστες γυναίκες.

Τα παράπονα

Δεκάδες πολίτες τηλεφωνούν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και καταγγέλουν. Το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραματική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα με τα γεγονότα των ημερών.

Ζητούν τη διακοπή της σειράς

Οι πολίτες θεωρούν πως και μόνο η παρακολούθηση της σειράς «Το Τατουάζ» αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον serial killer της Κύπρου. Αποτέλεσμα οι θεατές να επηρεάζονται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της σειράς. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η Ελληνίδα σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

Κάποιοι θεατές «το πήγαν πιο μακριά» και θεωρούν ότι η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης». Πάντως, πάλι σύμφωνα με το κυπριακό δημοσίευμα, τα παράπονα για τη σειρά είναι περισσότερα από αυτά που λαμβάνει η Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα Μέσα την εν λόγω υπόθεση στα δελτία ειδήσεων.

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες. Παρόλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια – κάτι που θεωρεί λογοκρισία – γι’ αυτό και ενεργεί αναλόγως στο πλαίσιο της νομοθεσίας.