Αρχική CULTURE Σε ενωτικό κλίμα η κοπή της πίτας του ιστορικού Συλλόγου ΑΟ Χαϊδαρίου

Σε ενωτικό κλίμα η κοπή της πίτας του ιστορικού Συλλόγου ΑΟ Χαϊδαρίου

Το Δ.Σ. κόβει την πίτα του Συλλόγου.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΑΟ Χαϊδαρίου για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, στο κέντρο “ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” ιδοκτησίας του πρώην και επιτυχημένου προέδρου του Συλλόγου Τάκη Σπίνουλα ο οποίος φρόντισε προσωπικά για την άρτια οργάνωση. Το κλίμα συνένωσης ήταν έκδηλο σε όλη τη διάρκεια της γιορτής, μιας και τιμήθηκαν άνθρωποι που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο από κάθε πόστο.

Ο γνωστός στο πανελλήνιο δημοσιογράφος κ. Αλέκος Θεοφιλόπουλος, εκφώνησε την εκδήλωση, με τρόπο ιδιαίτερα τιμητικό προς όλους και κυρίως προς τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Μιχάλη Σελέκο, για τον οποίο, αφού τόνισε με χιούμορ την πολιτική του δύναμη, ανέφερε ότι θα χρειαστούν πολλοί ενωμένοι συνδυασμοί για να τον κερδίσουν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματές του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης και οι  πρόεδροι των πολιτικών συνδυασμών Ανδρέας Μποζίκας, Βαγγέλης Ντηνιακός, Θεόδωρος Σπηλιώπουλος, Κώστας Φουρλής και Φώτης Θεοδωρακόπουλος.

Την ΕΠΣΑ, εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Άγγελος Νικόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κασκαντίρης και το μέλος Νίκος Ρούσσος.

Με την απονομή πλακέτας τιμήθηκαν οι Τζανέτος Φιλιππάκος, Μιχάλης Σελέκος, Νίκος Καραγιάννης, για την προσφορά και τη στήριξή τους στον αθλητισμό του Χαϊδαρίου.

Επίσης, τιμήθηκαν οι παλιοί πρόεδροι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τριανταφυλλίδης Λ., Παπαδόπουλος Τ., Κολιόπουλος Δ., Χαραλαμπίδης Ε., Λάμπρου Σ., Παπαϊωάννου Γ., Σπίνουλας Τ., Χαραλαμπίδης Θ., Χαντζής Α., Καπετανάκης Ε. και Πασπαλιάρης Α.

Τέλος, τιμήθηκαν και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον ΑΟ Χαϊδαρίου στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα οι Αντώνης Πετρόπουλος, Δημήτρης Διαμάντης, Ανδρέας Μπάρκογλου και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κιούρκος.

Στην εκδήλωση επίσης, παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της α’ ομάδας, οι προπονητές, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και ο Ενωσιακός προπονητής της Μικτής Παίδων Αθηνών και τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Αναστάσιος Δημήτριου.

Όλοι οι καλεσμένοι αναφέρθηκαν στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου, αλλά και στο πολλά υποσχόμενο μέλλον, που εγγυώνται τα παλιά και νέα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Χαϊδαρίου.