Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αιγάλεω Σε ποιον έδωσε τσάντα με πράγματα η Αρετή στο Αιγάλεω πριν φύγει...

Σε ποιον έδωσε τσάντα με πράγματα η Αρετή στο Αιγάλεω πριν φύγει από τη ζωή

Αρετή

Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η Αρετή Ζαχαροπούλου το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της αναζητούν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, η 22χρονη κοπέλα κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30μ.μ.. Κρατούσε μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα. Μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Τι λέει ο δικηγόρος της

Όπως δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ετσι περιμένουν να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

«Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία. Θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας. Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία αναμένει στοιχεία ερευνών και συνομιλίες από την ύποπτη χρονική περίοδο που ξεκινά από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Τότε μίλησε τελευταία φορά με την οικογένειά της. Η αναζήτηση γίνεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου. Τότε άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της. Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας. Σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό. Δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.