Αρχική CULTURE Στέφανος Μουαγκιέ: Η επιτυχία, ο ρατσισμός και η… Δούκισσα

Στέφανος Μουαγκιέ: Η επιτυχία, ο ρατσισμός και η… Δούκισσα

Στέφανος Μουαγκιέ: Η επιτυχία, ο ρατσισμός και η… Δούκισσα

Ο Στέφανος Μουαγκιέ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα» ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» πριν από μερικά χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει συμμετάσχει στην σειρά Γ4, συμμετοχή για την οποία ήταν υποψήφιος στα βραβεία του Έθνους. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην συγκεκριμένη βράβευση… τσακώθηκε για την Δούκισσα Νομικού. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω τσακωθεί για τη Δούκισσα Νομικού. Πριν 11 χρόνια γινόντουσαν τα τηλεοπτικά βραβεία του Έθνους. Ήμουν υποψήφιος για τη σειρά Γ4. Είχα πάει με την τότε κοπέλα μου και περνάει από μπροστά μας αυτή η ύπαρξη. Και παγώνω. Και μου λέει η κοπέλα μου την επόμενη φορά που θα την ξανακοιτάξεις έχω φύγει. Μετά είχα μια ώρα μουρμούρα. Το βραβείο τελικά το πήρε ο Μπέζος».

Όταν ο Στέφανος ρωτήθηκε για το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα, ο ηθοποιός απάντησε: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα. Παιδί έρωτα. Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα από την Ουγκάντα για να σπουδάσουν. Μαιευτική-νοσηλευτική η μητέρα μου και βιολόγος-μικροβιολόγος ο μπαμπάς. Συνταξιοδοτήθηκαν τώρα. Έχω και μια αδερφή μικρότερη. Δεν ήταν επιλογή της μητέρας μου να έρθει στην Ελλάδα. Έγινε κλήρωση στην οικογένειά της. Ήταν 13 παιδιά και υπήρχε πόλεμος στην Ουγκάντα και Χούντα εδώ. Του πατέρα μου ήταν επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στον Βύρωνα. Δεν βίωσα ρατσισμό. Όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για μένα και το ίδιο και το δικό μας σπίτι».

Ωστόσο, στην πορεία ο Στέφανος εξιστόρησε ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη πριν από χρόνια στο Γκάζι, λέγοντας: «Το 2012 έζησα κάτι από ένα κόμμα που πρεσβεύει την ακροδεξιά… δέχτηκα απειλές ότι με έχουν στοχοποιήσει και ήμουν τυχερός που με πέτυχαν στο Γκάζι».