Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ Στην Κιβωτό του Κόσμου ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Παναγιώτης Οφθαλμίδης

Στην Κιβωτό του Κόσμου ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Παναγιώτης Οφθαλμίδης

Στην Κιβωτό του Κόσμου ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Παναγιώτης Οφθαλμίδης

Στην Κιβωτό του Κόσμου βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Παναγιώτης Οφθαλμίδης (υποψ.περιφ.σύμβουλος Δυτικής Αθήνας με τον Γιώργο Πατούλη). Ο κ. Οφθαλμίδης  επισκέφθηκε το νέο κτίριο του οργανισμού που έχει αναλάβει τη φιλοξενία 500 παιδιών με τις μητέρες τους, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από τον Πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή και ιδρυτή της Κιβωτού.

Οφθαλίδης

Ο κ. Οφθαλμίδης περιηγήθηκε στους χώρους του κέντρου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά αλλά και να παρακολουθήσει διάφορες δραστηριότητές τους.

Οφθαλίδης

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο προσφέρει ζεστασιά, θαλπωρή και ασφάλεια σε κακοποιημένες και άγαμες γυναίκες και παιδιά.

Οφθαλίδης

Στον χώρο αυτό, που είναι αποτέλεσμα μίας τετραετούς επίπονης προσπάθειας του Πατέρα Αντώνιου, γυναίκες και παιδιά από όλη τη χώρα απολαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες υποστήριξης, απαραίτητες για την ομαλή ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.

Οφθαλίδης

Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι με ευαισθησία και ειλικρινή διάθεση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, βοηθούν συνανθρώπους μας».

Στις δηλώσεις του ο κ. Οφθαλμίδης τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ για το αξιέπαινο έργο του τον Πατέρα Αντώνιο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, δίνει ελπίδα και προοπτική σε πολλές γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

Οφθαλίδης

Το έργο του είναι αξιοθαύμαστο και οφείλουμε να το στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε.

Η Περιφέρεια Αττικής και το Σωματείο των Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ θα στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες και κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την προστασία και την έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

Διανύουμε πολύ δύσκολες μέρες και η ανιδιοτελής διάθεση για ουσιαστική υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κιβωτό, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, η επιμονή σε συνδυασμό με την αγάπη για το συνάνθρωπο, μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Οφθαλίδης

Στις πρώτες προτεραιότητες μας είναι η στήριξη όλων των δομών της Αττικής που παρέχουν κοινωνικό έργο και προσφέρουν ανακούφιση σε παιδιά και αδύναμες οικογένειες.

Θα διευρύνουμε και θα ενισχύσουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την προστασία και την έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι με ευαισθησία και ειλικρινή διάθεση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, βοηθούν συνανθρώπους μας.

Στόχος μας είναι η Περιφέρεια Αττικής να είναι φιλόξενη για όλους τους συμπολίτες μας».