Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στην τελική ευθεία η κατασκευή αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα

Στην τελική ευθεία η κατασκευή αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα

Την αποφασιστικότητα του δήμου Αθηναίων να προχωρήσει γρήγορα στην κατασκευή του Αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, ερωτηθείς σχετικά, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Σεράφειου Κολυμβητηρίου.

«Επιτέλους 11 χρόνια μετά κι αφού μεσολάβησαν νόμοι, Προεδρικό Διάταγμα, υπουργικές αποφάσεις και όλα όσα μας εμπόδιζαν. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα βήματα για την ολοκλήρωσή του. Θα προχωρήσουμε γρήγορα στην κατασκευή του», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Αντιδημάρχου Αθηναίων Νέλλης Παπαχελά, στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στην Ελευθερία Κουμάντου.

Όπως είπε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισαχθεί η εισήγηση των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και μετά θα ακολουθήσουν εγκρίσεις από την περιφέρεια.

«Εμείς έχουμε έτοιμη την μελέτη για τη Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, η οποία θα εγκριθεί από την αρμόδια Επιτροπή και προχωράμε. Στις αρχές του 2018 εκτιμώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη διαγωνιστική διαδικασία, δηλαδή την πρόσκληση ενδιαφέροντος», σημείωσε.

Η κ. Παπαχελα τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια που της έχει υποσχεθεί ότι θα φροντίσει να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ αναφερόμενη στην συνεργασία με τον ιδιώτη είπε ότι ο δήμος θα βάλει το οικόπεδο και ο ιδιώτης το κόστος κατασκευής.

Πηγή: athina984.gr