Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Journalist and TV presenter Stavros Theodorakis presented the new party, called the River, at a press conference in Athens on March 4, 2014 / Ðáñïõóßáóç ôïõ êüììáôïò ôïõ Óôáýñïõ ÈåïäùñÜêç, Ôï ÐïôÜìé

Για την αφαίρεση όγκου θα οδηγηθεί σήμερα στο χειρουργείο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Χθες εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όγκος στην περιοχή της κάτω κοιλίας είχε εντοπισθεί περίπου προ διμήνου στο ΓΝΑ, όπου ο κ.Θεοδωράκης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις. Τελικά, ο κ.Θεοδωράκης αποφάσισε να μην αφήσει άλλο χρόνο να περάσει και σήμερα εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan όπου αύριο θα υποβληθεί στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Η εκτίμηση των γιατρών του κ.Θεοδωράκη είναι ότι η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κόμμα «ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ΄ότι η διάγνωση για τον όγκο έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο, εντούτοις κρίθηκε ότι η καλύτερη προσέγγισή του, προκειμένου να αφαιρεθεί γίνεται με ρομποτική χειρουργική, μέθοδο που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα δημόσια νοσοκομεία.