Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Συγκέντρωση εργαζομένων του MEGA έξω από το ΕΣΡ

Συγκέντρωση εργαζομένων του MEGA έξω από το ΕΣΡ

Έξω από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο συγκεντρώθηκαν νωρίτερα και παραμένουν εργαζόμενοι του MEGA, αναμένοντας την απόφαση της ανεξάρτητης αρχής, η οποία και θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του σταθμού.

Με την επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑI προς την Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης της 7ης Μαρτίου 2018, η οποία δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα,  παρατέθηκαν όλοι οι λόγοι, που σύμφωνα με την επιχείρηση θα πρέπει να κλείσει το MEGA, αφού σύμφωνα με το κείμενο «λειτουργεί παρανόμως».

Η συγκεκριμένη επιστολή υπενθυμίζει στο ΕΣΡ όλες τις διατάξεις του νόμου, κάνοντας υποδείξεις για την απόφαση που καλείται να λάβει την 13η Μαρτίου 2018  περί της λειτουργίας του MEGA και μοιράζεται την αγωνία της επιχείρησης ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (ΣΚΑΙ) για τα έσοδα της αφού σημειώνει  ότι το MEGA «μας δημιουργεί μεγάλη οικονομική ζημία».

Ωστόσο, οι μέτοχοι της Τηλέτυπος, εξέθεσαν στο ΕΣΡ την πρότασή τους για διεκδίκηση μονοθεματικής άδειας, με την οποία ευελπιστουν να παρατείνουν την λειτουργία του MEGA μέχρι την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και την έναρξη της νέας διαδικασίας μονοθεματικών.