Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στον Ασπρόπυργο

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στον Ασπρόπυργο

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στον Ασπροπύργο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στον Ασπρόπυργο, με τα συνεργεία του τμήματος πρασίνου, να πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης και κοπή και αποψίλωση ξερών χόρτων στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Δήμου:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ενημερώνουν τους Πολίτες ότι, συνεχίζονται, επί καθημερινής βάσης, οι εργασίες καθαρισμού στην πόλη.

Συγκεκριμένα, τα Συνεργεία Καθαρισμού, του Τμήματος Πρασίνου, του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποίησαν εργασίες συντήρησης, καθώς και κοπή, αποψίλωση ξερών χόρτων  και απομάκρυνση αυτών, στον προαύλιο χώρο, του 6ου Νηπιαγωγείου και του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, τα Συνεργεία καθαριότητας της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, προχώρησαν σε καθαρισμό των πεζοδρομίων επί της οδού Γκορυτσάς.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις ιδιωτικές εκτάσεις, υπεύθυνοι για τον καθαρισμό τους είναι οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι απαιτείται να προβούν στους καθαρισμούς – αποψιλώσεις, πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.