Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ για Novartis – “Ο Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός”

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis – “Ο Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός”

ΣΥΡΙΖΑ

Αμέσως εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαρροή για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis, με τη ΝΔ,να βάζει στο κάδρο των ευθυνών τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Κάνει λόγο για «νέο φθηνό τακτικισμό που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ.Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου και είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα».

Και καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».