Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε”

ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του στήριξε τον Παύλο Πολάκη, για το δάνειο από την Attica Bank. Επιπλέον, αφήνει αιχμές για τη Μαρία Σπυράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας τον Παύλο Πολάκη, στην υπόθεση του δανείου, που πήρε από την Attica Bank.

Σε αυτήν αναφέρεται στα δάνεια της Μαρίας Σπυράκη, και στην… Μαρέβα Μητσοτάκη. Επίσης, υπογραμμίζει ότι: “Η ΝΔ οφείλει να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματικότητα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

Αναλυτικά:

Η Ν.Δ. και τα Μέσα που τη λιβανίζουν στοχοποιούν τον Παύλο Πολάκη, επειδή πήρε δάνειο, όπως σχεδόν η μισή Ελλάδα, βάζοντας υποθήκη το σπίτι του.

Αν έπαιρνε μίζες ή, αντί να βάλει υποθήκη την οικία του, κάποιος επιχειρηματίας του χάριζε το σπίτι στο οποίο διαμένει, η κ. Σπυράκη, η οποία στο τελευταίο πόθεν έσχες έχει δηλώσει υπόλοιπο δανείων 713.000 ευρώ, ίσως να μην είχε πρόβλημα.

Ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε 800.000 ευρώ στην εταιρία της συζύγου του, όπως στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, ούτε πήρε θαλασσοδάνειο για τον Κήρυκα Χανίων και έκανε σκανδαλώδη ρύθμιση, αφού για 11 χρόνια δεν είχε αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ οφείλει να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματικότητα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.