Αρχική CULTURE “Τα Βαλκάνια μεταξύ Δύσης και Ρωσίας”, στον Ασπρόπυργο

“Τα Βαλκάνια μεταξύ Δύσης και Ρωσίας”, στον Ασπρόπυργο

Ο Δρ. Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Κεφαλαιαγορών, του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, κ. Χρήστος Κατσάνης.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει, ο Δρ. Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Κεφαλαιαγορών, του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, κ. Χρήστος Κατσάνης, τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017, στις 19:30, στην Αίθουσα Τελετών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου “Δημήτριος Καλλιέρης”, με θέμα: «Τα Βαλκάνια μεταξύ Δύσης και Ρωσίας».
* Ο κ. Χρήστος Κατσάνης έχει εργασθεί σε διάφορες διοικητικές θέσεις σε τράπεζες και εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων υψηλού κινδύνου (Private Equity), στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γαλλία, στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε αρκετά χρηματοοικονομικά ιδρύματα, στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Επίσης, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Πρόεδρος του Βουλγαρικού Συνδέσμου Διεθνών Επιχειρήσεων, μέλος του Δ.Σ της Βουλγαρικής Ένωσης Τραπεζών και μέλος του Bulgarian Investment Forum. Επίσης, ήταν συνιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στην Βουλγαρία.

Εργάσθηκε, ως Περιφερειακός Διευθυντής Βαλκανίων, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, και επικεφαλής της Μονάδας των Διεθνών Θυγατρικών της Εμπορικής Τράπεζας.
Ως στέλεχος Τραπεζών και Εταιρειών Private Equity, ασχολήθηκε με τη δανειοδότηση και χρηματοδότηση, με κεφαλαιακές συμμετοχές, επιχειρήσεων στη Βαλκανική.

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, από όπου έλαβε και μεταπτυχιακά διπλώματα, για θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Κεφαλαιαγορών.
Έχει συγγράψει σημαντικό αριθμό άρθρων, για τραπεζικά και βαλκανικά θέματα, και έχει συνδράμει σε μια σειρά επιστημονικών μελετών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Από τα Βαλκάνια στην Ευρώπη. Η Βουλγαρία με το βλέμμα ενός γείτονα».
Ομιλεί οκτώ γλώσσες.