Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ταξί: Στάση εργασίας στις 26 Φεβρουαρίου

Ταξί: Στάση εργασίας στις 26 Φεβρουαρίου

ταξί

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.

Σε στάση εργασίας προχωρούν, οι οδηγοί ταξί. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, θα τραβήξουν… χειρόφρενο από τις 14:00 έως τις 18:00.

Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Tαξί Αττικής (ΣΑΤΑ), αυτό θα γίνει προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.

Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη). Τα βασικά θέματα θα είναι: εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.

Η ανακοίνωση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΤΑ (Συνεδρίαση 14/02/2019), ορίστηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη) στην Αθήνα.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

– Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

– Διοικητικός Απολογισμός

– Οικονομικός Απολογισμός έως τον Ιανουάριο 2019.

– Προϋπολογισμός Φεβρουάριος 2019 – Ιανουάριος 2020.

– Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

– Διενέργεια Εκλογών στις 12 – 16 Απριλίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (οδός Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι).

Συνάδελφοι, σε μια περίοδο που ο κλάδος δίνει έναν παρατεταμένο αγώνα επιβίωσης, η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συνδικάτου δεν είναι απλώς απαραίτητη, αλλά επιβεβλημένη. Η δύναμη του ΣΑΤΑ είναι οι δικές σας φωνές, οι δικές σας απόψεις, η δική σας αγάπη για το ταξί. Συμμετέχουμε, διεκδικούμε, κερδίζουμε.

ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ