Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τέλος από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς – Φήμες για Λυμπερόπουλο

Τέλος από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς – Φήμες για Λυμπερόπουλο

Τέλος από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς - Φήμες για Λυμπερόπουλο

Παρελθόν από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, αποτελεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με την “Ένωση” να ανακοινώνει επίσημα ο “διαζύγιο” με τον Σουηδό. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Την μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Σουηδό, να αποχωρεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Πιθανότερος αντικαταστάτης του, φέρεται να είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, μετά την από κοινού απόφαση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Μαϊστόροβιτς, αλλά και τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για την προσφορά του στο club στη διάρκεια του ενός χρόνου της συνεργασίας μας. Υπήρξε για εμάς ένας πολύτιμος συνεργάτης και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, μετά την κοινή απόφαση περί μη ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, δήλωσε στο aekfc.gr:

«Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση που πήραμε μαζί με το club. Από την πλευρά μου οφείλω σε όλους και κυρίως στον πρόεδρο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σημαντική ευκαιρία που μου έδωσε μαζί με τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα. Απόλαυσα κάθε λεπτό και κάθε μέρα που δούλεψα για την ΑΕΚ και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει θετικό πρόσημο. H AEK θα αποτελεί πάντα ένα σημείο αναφοράς για εμένα.

Πιστεύω βαθιά ότι οι οπαδοί της ομάδας θα απολαύσουν στη συνέχεια της σεζόν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς και θα χαρούν με τις επιτυχίες της. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλα τα μέλη του club, στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα».