Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή

Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή

Γιώργος Κάρκας:

Για… στημένο βιασμό έκανε λόγο ο πατέρας του ηθοποιού, Γιώργου Καρκά, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός 24χρονου ταξιτζή.

Ο πατέρας του ηθοποιού, Γιώργου Κάρκα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 24χρονου ταξιτζή, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίου στο ΣΚΑΪ, δήλωσε:

«Δεν αισθανόμαστε καλά, φυσικά, σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά. Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι.

Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί».

Λίγο αργότερα, στη μεσημεριανή εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα, τόνισε:

«Σαν παιδί όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τηλέφωνο τη μάνα του για να αγοράσει πυτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Τα σάιτ γελοιοποίησαν αυτήν την κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά στη διαδρομή, στήθηκε μια κατάσταση. Στήθηκε. 

Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, πλήρωσε την ταρίφα του και πήγαιναν όπου να ναι. Είναι ένα στημένο πράγμα που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Και να βγάλετε και τον ταξιτζή τότε.

Όλη η κοινωνία τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι ο Γιώργος. Είχε εθισμό σε ουσίες. Τι σημασία έχει; Υπήρχε μια φορά το δίμηνο περιστασιακά. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του ταξιτζή», είπε.