Αρχική Exclude Το Σουηδικό ταξιδιωτικό περιοδικό Vagabond προτείνει Λειψούς για διακοπές στην Ελλάδα

Το Σουηδικό ταξιδιωτικό περιοδικό Vagabond προτείνει Λειψούς για διακοπές στην Ελλάδα

Λειψοί

Στις πρώτες θέσεις σε λίστα άρθρου για την Ελλάδα εμφανίζονται οι Λειψοί στην ιστοσελίδα του Vagabond, του δημοφιλέστερου ταξιδιωτικού περιοδικού της Σουηδίας.

Το αφιέρωμα- καταχώριση που εντάσσεται στο πρωτότυπο πρόγραμμα προβολής του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρεί να γοητεύσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες του κορυφαίου Σκανδιναβικού Μέσου, με εικόνες και βίντεο από πολλά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, την Αττική και την Κρήτη. Μεταξύ καθιερωμένων προορισμών, εντύπωση
προκαλούν οι ιδιαίτερες προτάσεις για διακοπές όπως οι Λειψοί. «Οι Λειψοί είναι ο τόπος που διαδραματίστηκε μία από τις συναρπαστικότερες περιπέτειες του Οδυσσέα. Η μυθική Ωγυγία όπως αποκαλούνταν οι Λειψοί ήταν το ονειρικό σκηνικό που η Θεά Καλυψώ γοήτευσε τον Οδυσσέα», είναι μέρος από την περιγραφή για τους Λειψούς που συνδέει με μοναδικό τρόπο μύθους και πραγματικότητα και συνοδεύεται από εκπληκτική φωτογραφία του ακριτικού νησιού, γεμάτη Ελληνικό καλοκαίρι!
«Μέρα με τη μέρα οι Λειψοί γίνονται γνωστοί στην Ευρώπη ως μία αυθεντική εξωτική γωνιά της Ελλάδας δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.