Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το συγκινητικό μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου στον Γιώργο Πιλίδη

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου στον Γιώργο Πιλίδη

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Νικόλαος Μελετίου, συνεχάρη με προσωπικό του μήνυμα, τον Ασπροπυργιώτη αθλητή, Γιώργο Πιλίδη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, συνεχάρη τον Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων του Σεράγεβο.

Αναλυτικά:

«Γιώργο Πιλίδη, εξ ονόματος όλων των Ασπροπύργιων, σου απευθύνω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, για το κατόρθωμά σου, να ανεβείς στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε 5ο συνεχή διεθνή αγώνα, τα τελευταία 3 χρόνια, αυτή τη φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, Παίδων, στο Σεράγεβο.

Το δώρο σου στον Ασπρόπυργο, ανήμερα του εορτασμού της πολιούχου, Αγίας Παρασκευής, η ύψιστη τιμή στα εθνικά χρώματα, σε καθιστούν παράδειγμα για όλους τους Νέους της πόλης μας και της Ελλάδας!

Για μας, που ξέρουμε ότι, πορεύεσαι με οδηγούς την πίστη στο Χριστό και την κληρονομιά του Ελληνισμού, οι νίκες σου είναι προτροπή αγώνα, για το μέλλον που χρωστάμε στην Πατρίδα και στο Λαό της.

Σε παρακαλούμε, να μεταβιβάσεις τη χαρά και τη συγκίνηση, τα θερμά μας συγχαρητήρια, στους Γονείς σου, στον άξιο Προπονητή σου, τον Ολυμπιονίκη-Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, κ. Αμιράν Καρντάνοβ, και στους Δασκάλους σου, στο Σχολείο και στο Κατηχητικό της Ενορίας σου, για τα ψυχικά εφόδια, με τα οποία σε όπλισαν, ώστε να αγωνίζεσαι και να νικάς, σ΄ όλες τις μάχες της ζωής σου.»